Uitwisseling Sawbridgeworth

Uitwisseling Sawbridgeworth

Vrijdag 30 augustus is het weer feest, de uitwisseling met onze Engelse vrienden van Sawbridgeworth staat op het programma. Dit jaar is het de bedoeling dat wij onze Engelse gasten verwelkomen voor een weekend tennis, eten, drinken en gezelligheid. Dit jaar valt het weekend op 31 augustus / 1 september, waarbij ook de vrijdag 30 augustus tot het programma behoort voor wie wil. Uiteraard kan je ook een van de dagen meespelen en of feesten, mocht je niet heel het weekend kunnen! Hieronder een korte planning van het weekend waarvoor jij met eventueel partner, kennis bent uitgenodigd!
 
  • Vrijdag 30 augustus: aankomst Engelse gasten.

Een deel komt rond het middaguur (12.00) aan, een ander deel later (15.30).

Vanaf 18.00/18.30 ben je welkom bij Asian BBQ (20 euro p.p. excl drank). We zitten dit jaar in Delfshaven op de Oostkousdijk 29. http://asianbbqrestaurant.com/
 
  • Zaterdag 31 augustus

Rond 10.30 verzamelen op de club om lekker te gaan tennissen. Gezien het aantal deelnemers zullen we gebruik maken van een dubbel competitie, een soort Hopmancup. De opzet hiervoor zal op die dag duidelijk worden gemaakt.

– ca. 11.00 koffie met petit-fours (petit-fours voor rekening bar)
– ca. 16.30 barbecue à € 13,50 p.p. (indien je mee wilt eten geef dit dan door via de mail)
 
Om 20.30 verzamelen we op de boompjes (43) waarna we precies om 21.00 afvaren met de Borrelboot. Hiermee zullen we 3 uur lang door de haven van Rotterdam varen onder het genot van onbeperkt drankjes en hapjes met muziek en karaoke. De kosten hiervoor zijn ongeveer 50 euro p.p. (incl. alles). Om 00.00 meren we weer aan bij de boompjes waarna ieder zijn eigen weg kan vervolgen.Wellicht als voorgaande jaren gaan we de stad in om te dansen en barretjes te bezoeken!
 
  • Zondag 1 september
Omstreeks 12.30/13.00 verzamelen we weer op de club voor de laatste tennispotjes en gezelligheid.
Vanaf ca. 15.30:
High Tea:(op vrijwillige basis)
pannenkoeken à € 2,00 per stuk met stroop, slagroom, poedersuiker en bacon
 + broodjes kroket à € 2,00 per stuk
+ bakken ijs à € 1,50 p.p. (vanille, chocola, pistache)
+ gratis vers fruitTussen 17.30 en 18.30 zullen we weer afscheid nemen.
 
Wij hopen natuurlijk dat je van de partij bent! Geef je deelname/aanwezigheid door via aeolusoledo.sawbridgeworth@gmail.com voor vrijdag 23 augustus . Uiteraard kan je hier ook terecht voor vragen etc.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.