Onze sponsors

Als landelijk erkend allround signbedrijf is Hooymayers al bijna 30 jaar actief in de regio Rotterdam. We leveren een breed scala aan sign-, print- en promotieartikelen. Van een eenvoudige zelfklevende tekst tot een opvallende autobelettering. Van een bedrukte pen tot een sweater voorzien van je logo. Het is allemaal mogelijk! Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om je te informeren over de grafische mogelijkheden die we je kunnen bieden! Bel (010) 4349133 of mail info@hooymayers.nl. Tot snel

Bij Boca’s eet je waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt. Overdag vind je op onze kaart een uitgebreide selectie aan kleine broodjes (Boca’s) en borrelhappen. Later op de dag en avond borrelplateaus, de lekkerste happen, soepen & salades. Kortom, Boca’s is er voor ontbijt, lunch, borrel en dan nog meer borrel. Daarnaast mag er gedanst worden…

Je vindt Boca’s in Amsterdam en Rotterdam. In Rotterdam aan de Mauritsweg 43.

Recruitment opdrachten voor complexe en minder complexe functies voor tijdelijk en vast personeel. Interim HR Solutions op alle HR aspecten. 

burleson sponsor
hafkamp sponsor

Hafkamp gerechtsdeurwaarders is een gerechtsdeurwaarders- en incassobureau met vestigingen in Amsterdam, Bergen op Zoom en Venlo. Met 13 gerechtsdeurwaarders en zo’n 50 incassospecialisten behoort het bedrijf tot de middelgrote kantoren in Nederland. De incassowerkzaamheden worden uitgevoerd in Nederland, Belgie, Duitsland en Polen.

www.hafkamp.nl                          info@hafkamp.nl                            088-0322100

Vrijwel iedereen is een werkgever, werknemer of zzp-er en heeft te maken met steeds veranderende  wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht.

Heb je behoefte aan adviseurs die op de hoogte zijn van wat er speelt op het gebied van arbeidsrecht en die jou concreet kunnen adviseren wat wel en wat niet te doen? Die proactief met jou meedenken, en met ideeën komen die je zelf  nog niet had bedacht? Dan ben je bij Ko & Co Advocaten aan het goede adres.

Ko & Co Advocaten is de specialist op het gebied van arbeidsrecht. Wij geven jou een bij jou passend advies, of je nu werkgever, werknemer of zzp-er bent.

Meer weten?

Check www.kc-advocaten.nl of maak een afspraak met Hian Li Ko, ko@kc-advocaten.nl, 010- 35 02 99.

Ko&Co advocaten sponsor

Een gezellige brasserie met een heerlijk terras op de Bergselaan 231 waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Iedere dag geopend van 11:00 tot 23:00. Dinsdag gesloten.

Brasserie Tines
Bergselaan 231a
3038 CB Rotterdam
info@brasserietines.nl
tel: 010 – 22 99 597

BENU Apotheek Blijdorp
Stadhoudersplein 37
3039ER  Rotterdam
Tel. 010-4665487
Fax. 010-2437149
E-mail: apotheekblijdorp@gezondblijdorp.nl

mascolori sponsor

Soms is er een gelegenheid waar je niet je tennisschoenen draagt. Voor die momenten is Mascolori er voor jou.

Mascolori is er voor mensen die het anders doen dan de massa.
In de webshop en in de Mascolori Stores in vind je een wereld van kleurrijke kwaliteitsschoenen.

Kijk je ogen uit bij www.mascolori.nl. Of kom langs op de Nieuwe Binnenweg 116 te Rotterdam.

De koffie en de meest heerlijke schoenen staan klaar.

Heb je je ooit verloren gevoeld in business development? Je bent niet alleen!

Daarom hebben we The BD School opgericht, het eerste educatieve platform dat volledig is gewijd aan business development. We creëren de volgende generatie business developers en oprichters met behulp van de kracht van kennis.

Op ons platform vindt u bruikbare artikelen die u op elk gewenst moment kunt gebruiken en zeer gepersonaliseerde cursussen om van u een succesvolle professional in bedrijfsontwikkeling te maken.

Vandaag is het tijd om mee te doen, welkom bij The BD School!

Heeft u vragen? Stuur een e-mail naar hello@thebdschool.com

sponsor bd school