Senioren

Versneld naar:

LTC Aeolus-Oledo telt ongeveer 450 senior leden.  Voor de competitiespelers hebben we de voorjaarscompetitie en najaarscompetitie.  Voor de recreanten hebben we elke dinsdagavond het racket trekken en diverse onderlinge toernooitjes. Voor iedereen die mee wil doen organiseren we jaarlijks het beroemde en drukbezochte Smash-toernooi. Ook naast het tennissen kun je aan van alles meedoen. Van pubquiz tot proeverij! 

COMPETITIE

Ieder lid van de vereniging is ook automatisch KNLTB-lid. Hierdoor mag je je dus ook altijd inschrijven voor de KNLTB-competitie. Deze vindt plaats in 7 speelronden in het voorjaar en het najaar. Er is ook een speciale competitie voor de 8&9 categorie waar je aan mee kunt doen. De competities worden gespeeld op vrijdagavond, zaterdag of zondag. 

Voorbereiding competitie FACT
Om de teams zo fit mogelijk aan de start van de competitie te krijgen organiseert de wedstrijdcommissie FACT: 2 zaterdagen voorafgaand aan de competitie waarbij de Aeolus teams onderling de krachten kunnen meten. 

Aanmelden competitie
Een uitnodiging om mee te doen aan de competitie ontvang je altijd ruim van te voren via een nieuwsbrief, Facebook of de website.  Kosten deelname competitie: €15.

RECREATIEF

Gewoon lekker vrij spelen? Dat kan bij ons volop! Als je lid bent, kun je het hele jaar door vrij spelen op de beschikbare buitenbanen, zowel op smashcourt, als op gravel. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Speciaal voor recreanten hebben we racket-trekken; elke dinsdagavond vanaf 18.00 uur kun je dan met andere recreanten afwisselend met elkaar spelen. Daarnaast hebben wij een laddercompetitie waar je je voor in kunt schrijven. Meer weten over racket-trekken of de laddercompetitie? Kijk hier.

TRAINING

Alle tennislessen op het park worden verzorgd door Solid Tennis Academy. De aanmelding hiervoor gaat via hun. Als lid van Aeolus-Oledo ontvang je korting op de lessen. Vraag hiernaar bij aanmelding.

De duur van de lessen is 50 minuten. De nieuwe trainingen beginnen op 28 september en eindigen in maart 2021.

Voor het volledige rooster en aanmelden ga je naar: https://sportparkblijdorp.nl/solid-tennis-academy/

Mocht je verdere vragen hebben over de lessen, dan kun je contact opnemen met Sportpark Blijdorp:

Tel: 010 – 465 4977 of email: info@sportparkblijdorp.nl