Corona update

Beste leden, 
Zoals jullie hebben kunnen vernemen in het nieuws heeft de overheid vanaf 14 oktober extra maatregelen genomen om het aantal corona besmettingen terug te dringen. Een van de maatregelen is dat sportwedstrijden niet meer worden toegestaan. Op basis hiervan is de KNLTB competite, Racket Trekken en de Laddercompetitie per 14 oktober stopgezet. 
Het Sportpark blijft open om vrij te kunnen spelen, maar de kleedkamers en douches zullen gesloten zijn. De horeca zal alleen open zijn voor take away. Om vrij te spelen moet je wel een baan reserveren (via het afhangsysteem) en na het spelen  word je geacht om direct het park te verlaten.

Dubbelen bij tennis kan, mits er bewust altijd 1.5 meter afstand wordt gehouden op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn, waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen met onderling 1.5 meter afstand.

Houd bij het dubbelen rekening met het volgende:

  • Geen fysiek contact; 
  • Houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan; ga niet samen op een bankje zitten; 
  • Geef geen high fives;
  • Wissel met de klok mee.

Verder gelden er aangepaste tijden:
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 22.00 uur
Zaterdag en zondag: 8.00 – 17.00 uur

Houd hiernaast rekening met de algemeen geldende maatregelen die gelden:

  1. Houd 1,5 meter afstand
  2. Hoes/nies in uw elleboog
  3. Was zo vaak mogelijk uw handen
  4. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts
  5. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten
  6. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact.

We hopen natuurlijk dat we hiermee het tij snel kunnen keren en wij zo snel als mogelijk alle activiteiten weer op kunnen pakken. Houd onze website en of facebook in de gaten voor nieuwe updates.

Voor meer info: https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/veelgestelde-vragen/

Sportieve groet,
Het bestuur

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.