Speelgelegenheid

14 smashcourt banen (hele jaar door), 5 gravelbanen (zomer)
Aeolus-Oledo heeft diverse banen tot haar beschikking op het park van Tenniscentrum Blijdorp. Je kunt spelen op alle beschikbare buitenbanen (zowel smashcourt als gravel). Met het afhangsysteem in de kantine zie je welke banen beschikbaar zijn. Afhangen is verplicht en betekent dat je voor een single de baan voor 45 minuten kunt gebruiken en voor een dubbel 1 uur. Daarna kun je weer opnieuw afhangen als je langer wilt spelen.

De ene keer is het dus drukker dan de andere keer. Op het park zijn er lessen, worden er banen verhuurd, zijn er toernooien en is er competitie. Houd er rekening mee dat er soms minder banen zijn, of dat je af en toe eens moet wachten voordat je (weer) de baan op kunt.

Verlichte banen
Op het park zijn buiten 14 smashcourt banen verlicht. Als deze niet bezet zijn door verhuur of trainingen mogen ze worden gebruikt om vrij te spelen.

Drukke tijden/minder drukke tijden (meestal)
Druk: dinsdag- en donderdagavond.
Minder druk: maandag-, woensdag en vrijdagavond.
Gedurende de week overdag is er zo goed als altijd direct speelgelegenheid.
 
Beschikbaarheid banen tijdens competitie, toernooien, evenementen.
Tijdens de voorjaarscompetitie, najaarscompetitie (op zaterdag), het Smash Toernooi/Nationaal Ranglijst Toernooi en de Clubkampioenschappen is de beschikbaarheid van banen minder. Bij het Smash Toernooi zijn er zeker in de avonden en het finaleweekend geen (of bijna geen) banen beschikbaar voor recreatief tennis. Verder zijn er nog een aantal eendaagse evenementen waardoor er soms minder banen zijn. Voor alles geldt natuurlijk wel dat je gewoon kan tennissen als je meedoet aan deze activiteiten!